Nødetatene på stedet i Tvetenveien på Bryn etter melding om brann i ei feiemaskin. Skarpskyttere forsøker mandag ettermiddag å skyte hull på de resterende gassflaskene. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Brann i Tvetenveien på Bryn. – Gassflasker har eksplodert og skarpskyttere er på vei

Brann i en feiemaskin har spredd seg til et verksted i Tvetenveien på Bryn, og flere gassflasker har eksplodert. Politiet oppfordrer folk til å holde vinduer og dører lukket.

Publisert

Politiet har sperret av et stort område etter at brannvesenet anbefalte en sikkerhetsavstand på 300 meter. De har nå kontroll på brannen, men skarpskyttere forsøker å skyte hull på de resterende gassflaskene.

En av flaskene inneholder gassen acetylen, eller sveisegass. Klokken 15.30 opplyser politiet at de jobber med å skyte hull på denne, men tykk røyk fører til dårlig sikt.

Ikke meldt om personskader

— Politiet prøver å få skutt flasken for å avlaste trykket slik at det ikke skal det ikke skal være noe fare lenger. Foreløpig er det ikke god nok sikt, sier brigadesjef Robert CorellOslo brann- og redningsetat til NRK.

Det er ikke meldt om personskader. Fire personer jobbet på stedet, men er gjort rede for. Politiet anbefaler folk å ta alternative kjøreruter. Tvetenveien og Ole Deviks vei er sperret. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Det er ikke meldt om personskader. Fire personer jobbet på stedet, men er gjort rede for. Politiet anbefaler folk å ta alternative kjøreruter. Tvetenveien og Ole Deviks vei er sperret.

Rammer vei- og togtrafikk

— Brannen har spredd seg til et verksted, og flere gassflasker skal ha eksplodert. Vi har skarpskyttere på vei for å skyte hull på resterende gassflasker, opplyste Oslo politidistrikt i 15-tiden.

Brannen ga fra seg store mengder røyk. Politiet ber folk lukke dører og vinduer. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Toglinjen som går forbi stedet, trafikkeres av lokaltogene som ikke går gjennom Romeriksporten. Det er stengt for trafikk mellom Bryn og Grorud, opplyser Bane Nor.

I tillegg anbefaler politiet at også personer utenfor det evakuerte området, lukker dører og vinduer på grunn av røyken.

Powered by Labrador CMS