Kai Robin Havnaa (t.h.) vant mot argentinske Mariano Angel Gudino i Ekeberghallen i 2019.

Kai Robin Havnaa (33) bokser i Chateau Neuf - første proffstevne i Oslo siden før korona

28. januar er proffbokseren Kai Robin Havnaa (33) tilbake på norsk jord for sin første kamp på ni måneder. Det skjer i Chateau Neuf og blir det første proffboksestevnet i Oslo siden før korona.

Publisert

Kai Robin Havnaa (33) forteller til VG at han ser på sin kommende motstander, egyptiske Hany Atiyo, som en uforutsigbar bokser.

— Den ene dagen ser han skikkelig dårlig ut og så glimter han til. Det er selvfølgelig en fyr jeg skal slå, sier Havnaa.

Ubeseiret i 17 proffkamper

Havnaa har til nå hatt 17 profesjonelle kamper og er ubeseiret. Sist han var i ringen var 19. mars 2022. Da vant han mot bosnieren Ervin Dzinic. Det var hans første kamp siden 2019.

Mens Havnaa ikke har bokset på nesten ett år, har Atiyo vært i ringen flere ganger i 2022.

Onkel Erling Havnaa ringside i en kamp nevøen Kai Robin gikk i 2019.

Blant dem Havnaas egyptiske motstander på Chateu Neuf møtte var svenske Badou Jack. Den gangen endte det i seier til svensken.

Vurderte å legge opp under korona

Havnaa ble proff i 2014 og har i karrieren sin 14 knockoutseiere på 17 kamper. I mai 2020 skulle han gå mot sørafrikaneren Kevin Lerenal, men kampen ble avlyst på grunn av koronapandemien.

Havnaa forklarer til VG at han skal ha gått igjennom perioder under pandemien hvor han tenkte å legge boksehanskene på hyllen.

Kampen mellom Havnaa og Atiyo vil finne sted på Chateau Neuf på Majorstuen 28. januar.

Powered by Labrador CMS