Når Ruter oppfordrer folk til å ikke reise kollektivt under korona, velger mange bil. Ved Badedammen på Grorud er det så fullt at utrykingskjøretøyer ikke kommer frem, frykter politiet.

Stappfull p-plass ved Badedammen: - Vanskelig for nødetatene å komme frem

Mange bruker Marka i det fine vinterværet. Og ettersom Ruter fraråder folk å reise kollektivt blir det mange biler. Ved Badedammen i Lillomarka var p-plassen så full at politiet fryktet nødetatene ikke ville komme frem.

Publisert

— En henstilling til alle som ønsker å tilbringe lørdagen på Badedammen ved Grorud. Parkeringsplassen er nå så full at det vil være utfordrende for nødetatene å komme frem ved en eventuell hendelse, skriver politiet på Twitter.

Det er meldt perfekt skiføre med sol fra skyfri himmel og mellom tre til ni minusgrader gjennom hele helgen. Det betyr stor utfart til ulike p-plasser i randsonene til Oslomarka.

— Vennligst finn andre steder

Ruter fraråder av smittevernhensyn oslofolk også denne helgen å reise kollektivt. Det betyr at mange velger å kjøre bil.

Badedammen ved Grorud er en viktig innfallsport til Lillomarka. Ved sørenden av vannet ligger en stor parkeringsplass, rett øst for Lillomarka arena. Det er denne p-plassen som nå er så full at den sperrer for ambulanser, brannbiler og politiet ved en eventuell utrykning.

— Vennligst forsøk å finn andre steder å parkere, lyder oppfordringen fra politiet tidlig lørdag ettermiddag.

Powered by Labrador CMS