KFUM-spillerne kunne juble for nok en sterk borteseier i Eliteserien da Molde ble slått 3-2.

KFUM rystet Molde i 3-2-seier – Nuñez med mål i sju strake bortekamper

Johannes Hummelvoll Nuñez senket Molde med en sent kontringsmål da bortespesialisten KFUM Oslo fikk med seg 3-2 i Eliteserien.

Vinnermålet kom i det 83. minutt etter et strålende angrep. «Kåffa» vant ballen på egen banehalvdel, og få trekk senere lå den i det lengste hjørnet.

Det var sjuende gang på rad at Nuñez scoret i en bortekamp denne sesongen. En slik rekke er rekord på øverste nivå i norsk fotball.

– Veldig deilig. Det er stort å skrive seg inn i historiebøkene i den første sesongen i Eliteserien, sa matchvinneren til TV 2 etter bragden.

KFUM har fortsatt til gode å vinne hjemme, men på tur har Oslo-laget vunnet fem av åtte kamper og kun gått på ett tap. Resultatene gjør at opprykksklubben er helt oppe på 6.-plass med 21 poeng.

Sviktet på det elementære

Med nederlaget forblir tabelltreer Molde på 28 poeng. Romsdalingene sakker akterut i gullkampen og har åtte poeng opp til Bodø/Glimt.

– Dette er en altfor dårlig prestasjon av oss. En bra åpning, men så ramlet vi sammen. Dessverre er det en del elementære ting vi er langt unna å være gode nok på, sa Molde-trener Erling Moe til TV 2.

KFUM ledet også til pause etter en sterk snuoperasjon. En lobb fra Mathias Fjørtoft Løvik ga Molde 1-0 etter 20 minutter, men allerede i neste angrep var lagene like langt.

Johannes Hummelvoll Nuñez har chilensk opphav og viste fram det i feiringen etter KFUMs seier over Molde.

Pipekonsert

Håkon Hoseth traff ikke spesielt godt, men avslutningen sneiet borti en spiller og gikk inn. Tolv minutter senere ruvet Ayoub Aleesami i luften og nikket KFUM opp i 2-1 på en presis corner.

Molde-publikummet pep på sine egne spillere etter første omgang. Senere fikk de se Magnus Wolff Eikrem fikse 2-2 etter 65 minutter, men kjøret som fulgte ga ikke seieren Molde jaktet på. I stedet glapp det bakover.

Torsdag går Molde i gang med kvalifiseringen til europaligaen. Det skjer hjemme mot danske Silkeborg, mens en bortekamp mot Viking venter tre dager senere.

KFUM tar imot serieleder Bodø/Glimt 27. juli.