Steffen Thoresen og resten av MS-spillerne var oppgitt midtveis i kampen.

Vålerenga sliter i garasjen i år

For akkurat én uke siden stakk hjemmelaget av med en knepen seier som ble avgjort etter forlengelse og straffeslag. I kveld ville storebror fra Jordal ha revansje, men fikk de det?

Gjestene har bare trent siden forrige kamp, mens hjemmelaget har hatt besøk av Stjernen som tok med seg en seier hjem til Fredrikstad.

Hos Vålerenga er Axel Sundberg ikke i startoppstillingen etter strekken i kampen for en uke siden. Tobias Breivold starter i mål for gjestene.

Martin Røymark (22) utligner til 2-2.

MS har ikke tenkt til å la Vålerenga få noe gratis. Etter snaut fire minutter gir Vålerenga-keeperen en retur, Joachim Henriksen går kjøkkenveien, og lurer pucken inn.

Rett etter dropp kommer Colin Spaberg Olsen alene med Lars Haugen i MS-buret og gjør ingen feil. Det blir 1-1.

Er du glad i mål er dette kampen å gå på— bare et drøyt minutt etter gjestenes utligning, sender Pontus Finstad pucken inn bak Breivold, som ikke har fått noen pangstart i denne kampen.

Gjestene rykker fra

MS får ikke noen ut av sitt første overtallsspill, men det gjør Vålerenga. Når Steffen Thoresen sitter utvist, er Martin Røymark frempå og utligner til 2-2.

Tobias Lindström kom nok engang på scoringslisten.

I andre periode virker det som om Vålerenga skrur opp tempoet i kampen. Det resulterer i mye spill i MS sin sone og etterhvert scoringer av Tobias Lindström og Jørgen Karterud.

Når det ser ut til at gjestene skal stikke av, reduserer MS ikke bare én, men to ganger. Det siste målet er det eks-Grünerspiller Jesper Öhrwall som står for. Nok engang er vi like langt.

Til pause etter 40 minutter sitter man igjen med følelsen av at Vålerenga burde ha ledet dette.

Leo Halmrast (42) var pigg i kveldens kamp.

Lalande ut med skade

MS starter tredje periode i overtall, men Breivold i VIF-kassa blir ikke satt på store prøver. Det gjør heller ikke Haugen i MS-buret rett etterpå. Det er i over/undertall-situasjoner man ser at vi er tidlig i sesongen.

Filip Lalande kommer forøvrig ikke ut på isen igjen mer denne kampen, han må sette seg på tribunen med en ispose på venstre kne.

Kampen snur nok engang. I sitt fjerde overtall for kvelden klarer MS endelig å score. Skal vålerenga snu det nok engang?

Treningskamp, men langt fra vennskapskamp.

Det ser ikke slik ut da Steffen Thoresen sniker en rask puck inn på kortsiden av Breivold. Den var av den billige sorten.

Spikeren i kista kommer når Leo Halmrast knetakler tomålsscorer Öhrwall, og får fem minutter pluss en liten disiplinærstraff.

Kampen ender 6-4, og MS tar nok en VIF-skalp i oppkjøringen mot sesongstart. Det er godt det er en stund til sesongstart.