I kveld møtes Vålerenga og Lillestrøm i et av sesongens mest spennende oppgjør. Foto: André Kjernsli
I kveld møtes Vålerenga og Lillestrøm i et av sesongens mest spennende oppgjør. Foto: André Kjernsli

Vålerenga – Lillestrøm: Et av de største oppgjørene i norsk fotball

I ettermiddag barker Vålerenga og Lillestrøm sammen på Intility Arena. En av Norges få ordentlige klassikere hvor kampene i høyeste grad lever sitt eget liv og hvor resultatet på ingen måte er gitt i forkant.

Publisert

I tilsvarende møte i 2018 vant Vålerenga 1-0 etter mål av Bård Finne fem minutter på overtid. I 2017 vant Vålerenga 3-1, og igjen var Bård Finne på scoringslista. I 2016 spilte lagene uavgjort, mens i 2015 vant Vålerenga 2-0.

Det er med andre ord duket for en tett og jevn kamp, selv om Lillestrøm har hatt en langt mer begredelig sesongstart enn Vålerenga. Lillestrøm ligger i skrivende stund på 13. plass i Eliteserien, mens Vålerenga holder 3. plass.

Bunnsolide hjemme

Vålerenga har vært bunnsolide hjemme på Intility Arena så langt denne sesongen med fire seire av fire mulige. Lillestrøm på sin side har tapt to og spilt to uavgjorte på bortebane.

Fredag kveld meldte klubben om 13.000 solgte billetter, og da skal det mye til for at det ikke blir nært utsolgt. Drøye 4.000 billetter er fortsatt tilgjengelig, men du bør være rask og bestille deg billetter online. Ikke vente til siste minutt på stadion.

Klanen har mobilisert

Klanen har mobilisert meget bra, og trykket fra supporter-tribunen kommer til å bli massivt, mens forhåndssalget av billetter til bortetribunen har gått noe tregt. Erfaringsmessig selges det mest billetter til borteseksjonen i døra.

Kampstart er kl. 18:00.

Powered by Labrador CMS