atle antonsen
Atle Antonsen og Øystein Karlsen har lagt alle pengene de har tjent på utenlandssalget av «Dag», solgt til 23 land, inn i den nye baren. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Atle Antonsen åpner baren Meyers øverst på Grünerløkka

Atle Antonsen åpner bar øverst på Grünerløkka sammen med regissøren og manusforfatteren Øystein Karlsen, som samarbeidet med Antonsen i TV-serien «Dag».

«Et prosjekt Dag Refsnes (fra TV-serien) selv trolig hadde satt pris på. Det kombinerer to av de få hobbyene han har: Alkohol og musikk», heter det fra de to nybakte barkameratene.

Atle Antonsen og Øystein Karlsen har ifølge pressemeldingen tatt absolutt alle pengene de har tjent på utenlandssalget av «Dag», solgt til 23 land, og åpnet baren Meyers øverst på Grünerløkka.

Åpner 8. februar

«Størrelsen på lokalet gjenspeiler omtrent hvor mye de har tjent. Det har 46 sitteplasser», står det å lese om baren, som har offisiell åpning 8. februar.

Antonsen og Karlsen er muligens mest vant til å stå på kundesiden av bardisken, så de har med seg et solid lag i ryggen.

Kenneth Simonsen, Dan Marius Nordhagen og Mads Martinsen – som både står bak utesteder som Postkontoret, Bonanza, Revolver og Feber og festivalen Tons of Rock, er med.

Øystein Karlsen
Regissør Øystein Karlsen har samarbeidet med Atle Antonsen på flere prosjekter. Foto: Heiko Junge / Scanpix

 

Lun stemning, lave skuldre

To av dem spiller dessuten med Kristopher Schau, som skrev «Dag»-manuset sammen med Karlsen.

Om Meyers heter det at Antonsen og Karlsen satser på at stemningen «vil bli så lun at selv Dag kunne gått dit med lave skuldre, hørt musikk selv han ville likt og fraveket sitt gamle mantra om ikke å dele det beste i verden med noen» – og dele det med i det minste 45 andre av gangen.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer