Leiligheten til nær 60 millioner kroner ligger i første etasje i den flotte bygningen i Gyldenløves gate på Frogner.
Leiligheten til nær 60 millioner kroner ligger i første etasje i den flotte bygningen i Gyldenløves gate på Frogner.

For litt under 60 millioner kan du få deg leilighet i denne Frogner-villaen

— Jeg har flere eiendommer, så det passer å selge denne, sier Asmund Haare (73) om Frogner-leiligheten på 287 kvm. Prislappen er foreløpig på litt under 60 millioner kroner.

Publisert

Ifølge Finansavisen kjøpte forretningsmannen og hotellinvestoren Asmund Haare 1. etasje i Gyldenløves gate for 41,5 millioner kroner i 2021.

Nå er leiligheten lagt ut for salg til 58 millioner. Med omkostninger stiger summen til nesten 60 millioner.

Bygger strandbolig på Nesøya

— Jeg har brukt en god del millioner. Jeg har blant annet bygget et bad, gjort om en del inne i leiligheten og bygget en havedel, sier Haare.

Ifølge Privatmegleren er den 287 kvm store leiligheten "eksklusiv Frogner-luksus i byvilla, nyoppusset i 2022".

— Eiendommen ligger i et attraktivt boligområde på beste Frogner. Beliggenheten er fantastisk - stille og idyllisk, selv om man befinner seg midt i byen, heter det i salgsoppgaven.

Spiseplass i leilighet til salsg i Gyldenløves gate.
Leiligheten i Gyldenløves gate er på 287 kvm og skal ha blitt pusset opp for flere millioner kroner de siste to årene, ifølge selger.

Ifølge Finansavisen bygger Haare, sammen med Per Johan Pettersen, en eksklusiv strandbolig på Nesøya.

På Nesøya antas det at den eventuelle salgsprisen for strandboligen vil ligge på godt over 100 millioner kroner når boligen er ferdigstilt.

— Kort vei til Coop og Joker

— I utgangspunktet hadde jeg tenkt å bo her i Gyldenløves gate da jeg kjøpte. Det er ikke helt avgjort hvor jeg lander, sier Haare til avisen.

Et eget vinskap mellom kjøkken med spsiebord og stue i den 115 kvm store leiligheten i Gyldenløves gate.
Et eget vinskap mellom kjøkken med spsiebord og stue i den 287 kvm store leiligheten i Gyldenløves gate.

I salgsoppgaven for leiligheten til nær 60 millioner kroner, tar Privatmegleren for ordens skyld med at det finnes folkelige handlemuligheter i nærheten.

— Det er flere dagligvareforretninger i nærområdet, med blant annet KIWI, Joker og Coop innen kort gange, heter det på meglerens nettside.

— Dette er den perfekte beliggenheten for den som vil bo rolige og usjenert, men samtidig ha gangavstand til alt av hovedstadens fasiliteter, skriver Privatmegleren.

* I en tidligere versjon av denne artikkelen kom VårtOslo i skade for å oppgi at leiligheten i Gyldenløves gate er 115 kvm stor. Det er feil. Leiligheten er på 287 kvm. VårtOslo beklager feilen.

Powered by Labrador CMS