Askar Shuhratovich Suleimanov er en av to daglige ledere på Glutenfirhuset i Åkebergveien. Her er alle varer fri for gluten - en luksus for alle med cøliaki eller glutenintoleranse.

Den lille caféen på Tøyen satset på glutenfri bakst. Nå går sjappa så bra at de også vil satse på glutenfri fastfood: – Vi skal dekke hele Oslo, fra øst til vest

Publisert

Abonner på VårtOslo.
Tegn deg her og få tilgang til alle artikler på VårtOslo.

Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.
Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

NB: Vi bytter abonnementsløsning i disse dager. Om du er abonnent og ikke får tilgang på avisa, logg deg inn med brukernavnet ditt og legg inn nytt passord.

Prøv oss i en måned
for kr 1,-

Fornyes automatisk til 149,- per måned. Avslutt når som helst via min side eller kundeservice.

Kjøp

Powered by Labrador CMS