— Vi leter fortsatt etter åstedet. Leiligheten fornærmede ble funnet i er ikke åstedet, sa innsatsleder Arve Røtterud i Oslo-politiet i 22-tiden lørdag kveld.

Mann i 20-årene som ble skutt i leilighet på Bjølsen er ikke livstruende skadd, opplyser politiet

Politiet jakter flere mistenkte etter at en mann i begynnelsen av 20-årene skal ha blitt skutt i Ålesundgata på Bjølsen ved 21-tiden lørdag kveld. Tre personer ble sett løpende fra stedet.

Publisert

Politiet fikk meldingen om skytingen i 21-tiden lørdag og kom til stedet med flere patruljer. Inne i en leilighet i en bygård i Ålesundgata på Bjølsen fant de en ung mann med det som skal være skuddskader.

— Vi leter fortsatt etter åstedet. Leiligheten fornærmede ble funnet i er ikke åstedet, sa innsatsleder Arve Røtterud i Oslo-politiet i 22-tiden.

Jakter tre mistenkte

— Vitner har fortalt at tre personer løp fra stedet og ned mot Akerselva. Vi leter etter disse. Det har også vært snakk om en bil, men denne har vi lite opplysninger om nå, sier Røtterud.

Skuddofferet ble funnet inne i en leilighet i Ålesundgata. Men store politistyrker, blant annet med hunder, gjør søke etter spor og mistenkte i nærområdet på Bjølsen.

Offeret ble tatt hånd om av ambulansepersonell på stedet og ble lørdag kveld sendt til sykehus. Han skal ikke ha livstruende skader, forteller politiet ved 23-tiden.

Politiet har snakket med ham innledningsvis og sitter med noe informasjon.

Har ikke sikret våpenet

— Jeg kan ikke si hva slags type skade han er påført eller hvor han er skadd, sier innsatslederen. Politiet har heller ikke sikret noe våpen.

Røtterud har ikke opplysninger om at fornærmede tilhører noe spesifikt miljø, og kan ikke uttale seg om eventuelle relasjoner mellom ham og de mistenkte.

— Nå konsentrerer vi oss om leiligheten han ble funnet i og lokalisering av åstedet, sier Røtterud.

Powered by Labrador CMS