VG-lista Topp 20 Julie Bergan
Julie Bergan er en av flere artister som stiller på den alternative Nobel-konserten 9. desember. Billettene er gratis og kan bestilles via konsertens nettside eller billettappen Nobels fredsfest. Her er Bergan avbildet under konserten til VG-lista tidligere i år. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Artistene klare for gratis Nobel-fest utenfor Rådhuset

Søndag 9. desember håper arrangørene av Nobels fredsfest i Borggården utenfor Oslos rådhus at 12.000 mennesker dukker opp på gratisarrangementet.

Artistlista til den alternative og noe nedskalerte Nobels Fredsfest er nå klar. Julie Bergan, Amanda Delara, Wenche Myhre og Vamp er de siste som er klare, skriver NTB.

I tillegg til de fire artistene som ble klare torsdag, deltar også Christel Alsos, Eva Weel Skram, DDE, det internasjonale kunstprosjektet Fargespill, Freddy Kalas m/ Redd Barna (skal synge «BlimE»-sangen), Kurt Nilsen, Matoma og Isak m/Ella Marie, vinner av Stjernekamp 2018.

Silje Nordnes og Kåre Magnus Berg syr det hele sammen fra scenen.

Alternativ til avlyst Nobel-konsert

Den tradisjonelle Nobelkonserten ble avlyst tidligere i år på grunn av dårlig økonomi, da ble initiativet til en alternativ, gratis utendørskonsert raskt lansert.

Billettene er altså gratis, men må forhåndsbestilles via konsertens nettside eller billettappen Nobels Fredsfest.

Fredsfesten foregår i Borggården ved rådhuset i Oslo søndag 9. desember, og billettene er gratis. Det er plass til rundt 12.000 mennesker på stedet.MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer