På Mano kan kundene velge mellom pizzaer med ulik lengde.
På Mano kan kundene velge mellom pizzaer med ulik lengde.

Ny restaurant i Markveien tilbyr ekte napolitansk pizza. Den er klar til å spises på bare seks minutter

Pizzakjeden Mano, kanskje best kjent for å servere pizza med lengde på en kvart, halv, én eller to meter, åpnet fredag sin andre filial i Oslo.

Publisert

Fra før av har Mano en restaurant på Solli plass på Frogner.

– Det er et veldig sosialt konsept hvor man kan dele på maten. Vi har valgt å fokusere på at man enten kan ta den med seg eller spise den i restauranten. Kunden kan få maten i løpet av seks minutter, og det er en del av konseptet at det skal være veldig, veldig raskt, sier Tobias Mørland Kvaslerud. Han er én av de tre grunnleggerne av selskapet Arta+, som i sin tid startet Mano.

– Det har eksplodert ganske bra

Stian Sonerud, daglig leder i den nyoppstartede avdelingen, forteller om mange kunder i løpet av helga, især på åpningsdagen.

Fasaden til Mano i Markveien.
Fasaden til Mano i Markveien.

– Restauranten har vært godt besøkt, med en god blanding av take away og folk som har spist hos oss. Da skjenkebevilgningen kom tilbake på fredag, opplevde vi at mange ville sette seg ned for å ta et glass med øl eller vin. Kunder har kommet for å spise både lunsj og middag.

Sonereud forklarer at restaurantens navn er italiensk for "håndverk", hvilket gjenspeiler at alt skal lages fra bunnen av. På menyen står ekte napolitansk pizza. Ikke bare kan kundene velge mellom ulike lengder, men de tilbys også forskjellige ingredienser på hvert kvarte pizzastykke.

– Vi bruker bare ferske råvarer, og det fører til en god kvalitet. Pizzakokkene våre er italienske og engelske, sier Sonerud.

Da det lenge har hersket usikkerhet rundt når det lot seg gjøre å åpne, har de bevisst latt være å promotere i særlig grad, ifølge Kvaslerud.

– Vi åpnet bare dørene plutselig, uten å annonsere det. Det har eksplodert ganske bra, og omsetningstallene har vært formidable. Målet vårt er å tilby take away-mat som er så god som overhodet mulig.

Powered by Labrador CMS