Spor 16 ble stengt og toget der knivstikkingen skal ha skjedd, ble holdt igjen til politiets tekniske undersøkelser og vitneavhør var avsluttet mandag kveld. Foto: André Kjernsli
Spor 16 ble stengt og toget der knivstikkingen skal ha skjedd, ble holdt igjen til politiets tekniske undersøkelser og vitneavhør var avsluttet mandag kveld. Foto: André Kjernsli

En mann pågrepet og en annen alvorlig skadd etter knivstikking på tog ved Oslo S

Mannen i 20-årene, som ble knivstukket, beskrives som alvorlig skadd mandag kveld. Politiet har pågrepet en mann i 30-årene, og har kontroll på kniven som skal ha blitt brukt.

Publisert

Både politi og ambulanse rykket ut til Oslo S etter voldsepisoden. En mann i 20-årene ble kjørt til sykehus, og politiet opplyser mandag kveld at det dreier seg om alvorlige skader.

– Vi avhører flere av passasjerene som vitner, samt sikrer alle nødvendige spor på åstedet, skrev oslopolitiet på Twitter kort tid etter voldsepisoden.

Ved 18-tiden mandag var politiet i ferd med å avslutte arbeid inne på toget der knivstikkingen skal ha skjedd.

— Kriminalteknikere har tatt åstedet og toget blir snart sendt avgårde. Kriminalvakten har tatt over saken, opplyste politiet tidlig mandag kveld.

Politiet har kniven

Politiet har kontroll på kniven som trolig ble benyttet og den mistenkte mannen i 30-årene er kjørt til arresten og blir avhørt. 

Både spor 15 og 16 ved sentralstasjonen var stengt frem til tidlig mandag kveld. Men ved 19-tiden gikk togtrafikken som normalt ved Oslo S.

— Skremmende hendelse

– Den antatte gjerningspersonen er en mann i midten av 30-årene. Han er utenlandsk statsborger, sier operasjonsleder Arne Jøkling.

– Det fremstår som veldig skremmende for vitner. Vi fikk som sagt mange nødtelefoner, og enkelte var veldig oppskjørtet naturligvis. Dette skjedde et sted hvor det er mange mennesker, og det er sikkert mange som har sett selve hendelsen, forteller Jøkling.

Powered by Labrador CMS