— Lys og romslig hjørneleilighet som fremstår som et godt oppussingsobjekt, skriver OBOS i annonsen på Finn.no. Foto: OBOS

To-roms oppussingsobjekt på Bjølsen solgt for 1,1 million over prisantydning

Interessen for mindre leiligheter sentralt i Oslo har ikke kjølnet i sommervarmen. En 54 kvm toroms på i Larviksgata på Bjølsen, med betydelig oppussingbehov, ble solgt for over 1,1 million over prisantydning.

Publisert

I annonsen på Finn.no går det tydelig frem av både tekst og bilder at toromsleiligheten i Larviksgata på Bjølsen trenger mye oppussing og rehabilitering før den når dagens standard.

Likevel gikk den 54 kvm store hjørneleiligheten for 3,65 millioner kroner. Det er 1,15 millioner over prisantydningen på 2,5 millioner.

— Undervurderte pris

— Salgssummen gikk over alle forventninger etter en lang budrunde, sier Robin Horgheim, eiendomsmegler i OBOS, til E24.

— Jeg ser jo nå etter salget at jeg undervurderte leiligheten, og jeg legger ikke skjul på at jeg hadde priset høyere om jeg hadde visst hvor stor interessen kom til å bli, sier OBOS-megleren til nettstedet.

Både kjøkken og bad trenger betydelig oppussing for å nå opp til dagens standard i to-romsleiligheten. Foto: OBOS

Hvis man tar utgangspunkt i OBOS-boliger over hele byen, har prisene steget med 6,2 prosent hittil i år. I juni alene var prisøkningen på 0,4 prosent i Oslo.

— Stabil prisutvikling

Den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for brukte OBOS-tilknyttede boliger i Oslo-området var 63.401 kroner forrige måned. Dette er 0,4 prosent mer enn i mai og 3,9 prosent høyere enn i juni 2018.

— Med unntak av 2016 er dette høyeste vekst i juni siden 2009. I snitt har prisene falt 0,3 prosent i juni hvis vi ser perioden 2004–2018 under ett. Markedet synes å være balansert og med god aktivitet. Vi venter at høy sysselsetting og lønnsvekst vil veie opp for rentehevingene, og ser for oss ganske stabil prisutvikling, sa sjeføkonom Sissel Monsvold i OBOS til NTB da prisstatistikken ble lagt frem 1. juli.

Powered by Labrador CMS