Ungdommene ble oppfattet som aggressive og satte seg opp mot politiet. Det førte til at politiet har pågrepet et tosifret antall personer. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Politiet etter masseslagsmål på Bogerud: – Anholdt og pågrep et tosifret antall ungdommer

� Ungdommene er fra 15 år og opp til 19-20 år, opplyser politiet. Flere patruljer ble sendt for å stanse et masseslagsmål ved Bogerud T-banestasjon mandag kveld.

— Foreløpig har vi anholdt og pågrepet et titalls ungdommer. Men trolig er det flere som blir innbragt utover kvelden og natta, sier operasjonsleder operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til VårtOslo ved 23-tiden mandag kveld.

— I tillegg til de som er anholdt eller pågrepet, ble flere personer også bortvist fra området, sier Jøkling.

Skjermdump av politiets Twitter-konto.

Den yngste som ble anholdt av politiet var 15 år gammel.

— Ungdommene som ble pågrepet eller anholdt er i aldersspennet fra 15 år og opp til 19-20 år, sier Jøkling.

— Oppførte seg dårlig mot politiet

Politiet fikk melding om at flere personer var innblandet i et slagsmål klokka 20.47 ved Bogerud T-banestasjon, og rykket ut med flere patruljer.

— Politiet fikk raskt kontroll på flere ungdommer. Det kom opplysninger om at det skal ha blitt fremvist en machete, men det ble ikke funnet noen, sier operasjonsleder Sven Christian Lie til NTB.

Ingen personer skal være skadd, ifølge politiet.

Mens politiet kontrollerte ungdommene, kom det flere ungdommer til stedet.

— Ungdommene fremviste en ytterst dårlig oppførsel og holdning til politiet, sier Lie.

Ungdommene ble oppfattet som aggressive og satte seg opp mot politiet. Det førte til at politiet har pågrepet et tosifret antall personer.

 

Powered by Labrador CMS