Politiet hadde signalement og videoopptak før en mistenkt ble pågrepet kort tid etter ranet av Narvesenkiosken på Grorud. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Narvesenkiosk på Grorud ranet. Mistenkt pågrepet på under 30 minutter

Det tok politiet litt under en halv time før en person var pågrepet mistenkt for ran av Narvesenkiosken ved Grorud T-banestasjon søndag kveld.

Publisert

— Vi jobber på åstedet med innhenting av video samt at vi har patruljer i søk etter gjerningsmannen, skrev politiet påTwitter klokken 21.15 søndag kveld.

Få minutter senere meldte Oslo politidistrikt at en mistenkt mann var pågrepet, mistenkt for å ha ranet Narvesenkiosken.

Løp 10 minutter før politiet kom

— Gjerningspersonen løp fra stedet cirka 10 minutter før vi fikk meldingen. Vi har kontroll på mulig mistenkt, opplyste politiet før klokken var 21.30.

— Den mistenkte fikk med seg et kontantbeløp, men ingen ble skadd, og det går etter forholdene greit med de ansatte, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

Den mistenkte mannen ble pågrepet ved Romsås senter klokka 21.24. Han er kjent for politiet fra tidligere, opplyser Engeseth.

Powered by Labrador CMS