� Guttene er jevnaldrende, men vi kjenner ikke til om det er en relasjon mellom dem, sier politiets operasjonsleder Vidar Pedersen. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
� Guttene er jevnaldrende, men vi kjenner ikke til om det er en relasjon mellom dem, sier politiets operasjonsleder Vidar Pedersen. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Jevnaldrende gutt tilsto å ha knivstukket 15-åring på Holmlia

15-åringen som ble knivstukket ved Holmlia skole mandag ettermiddag er ikke alvorlig skadd, opplyser politiet. Nå er en jevnaldrende gutt pågrepet for ugjerningen.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge VG fikk politiet tak i gutten som er mistenkt for knivstikkingen på hans bopel, der tenåringen befant seg sammen med sin mor.

— Han tilsto med en gang politiet tok kontakt på adressen, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til avisen.

Sendt til Ullevål sykehus

Gutten ble knivstukket i skulderen og sendt til behandling ved akuttmottaket på Ullevål sykehus. Han er ikke alvorlig skadd, opplyser politiet mandag kveld.

Den skadde 15-åringen ble først undersøkt av ambulansepersonell på stedet.

— Han er fraktet videre til Ullevål sykehus, så det er en viss alvorlighet i stikket, opplyste operasjonsleder Vidar Pedersen til NTB.

Ikke kjent for politiet

Gjerningspersonen er ikke kjent for politiet fra tidligere. Ettersom han er et barn, vurder politiet om han skal pågripes eller ikke. Jourhavende jurist skal gjøre foreta en grundig vurdering.

— Gjerningspersonen avhøres fortsatt på adressen, sier Pedersen mandag kveld.

Den knivstukne 15-årige gutten ble sendt til behandling ved akuttmottaket på Ullevål sykehus.

— Han er lettere skadd, så det har gått bra med han, sier operasjonslederen.

— Guttene er jevnaldrende, men vi kjenner ikke til om det er en relasjon mellom dem, sier Pedersen.

Vitner så slåssing

Hendelsen fant sted på Lusetjernen fotballbane, rett ved Holmlia skole, skriver Aftenposten. Det var flere vitner til hendelsen.

Politiet jobbet mandag kveld med å innhente opplysninger på stedet.

— Flere beskriver at de mer eller mindre plutselig oppdager at to personer slåss et stykke unna, før én person forsvinner fra stedet, sier operasjonslederen.