� Det ser ut til at en brann i en lampe er årsaken. Den er slokket, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt sent onsdag kveld. Til venstre sees inngangspartiet til Clarion hotell i Folketeaterpassasjen. Foto: Folketeaterpassasjen/Flickr

Hotellgjester evakuert etter røykutvikling i Folketeaterpassasjen

Det som trolig var en kortslutning i en lampe ved Clarion hotell i Folketeaterpassasjen førte til full utrykning fra nødetatene i Oslo.

Publisert

Det ble meldt om røykutvikling i fjerde etasje i Clarion hotell i Folketeaterpassasjen rett før 22.30-tiden onsdag kveld, og alle nødetater ble sendt til stedet.

Oslo brann- og redningsetat opplyser til NTB at det kom røyk fra noen takplater i fjerde etasje. De mistenker at det dreide seg om en kortslutning i det elektriske anlegget.

Hotellgjestene slapp med skrekken

– Det ser ut til at en brann i en lampe er årsaken. Den er nå slokket, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli ved Oslo politidistrikt sent onsdag kveld.

Alle ansatte og gjestene på hotellet ble evakuert. Politiet har ikke oversikt over hvor mange det dreier seg om. Klokken 23.11 onsdag kveld meldte politiet på Twitter at gjestene slapp inn på hotellet igjen.

Powered by Labrador CMS