Etter å ha gjennomført vitneavhør og brukt hunder i søk kunne politiet klokken 19.45 opplyse at en antatt gjerningsmann var pågrepet, mistenkt for knivstikkingen på Tøyen. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

18-åring pågrepet for knivstikking under fotballkamp på Tøyen

En 18 år gammel mann er pågrepet lørdag kveld, mistenkt for å ha knivstukket en annen mann under en fotballkamp på Tøyen. � Vi har gått til pågripelse av en person i saken, opplyser politiet.

Publisert

— Vi har etter etterforskning gått til pågripelse av en person i saken. Han kjøres arresten ved politihuset, skriver politiet på Twitter klokken 19.45 lørdag kveld.

Ved 17-tiden fikk politiet melding om at en person var blitt stukket ned under en fotballkamp på Tøyen. Da politi og ambulanse kom til stedet viste det seg at en av spillerne var stukket i brystet.

— Alvorlig, men ikke livstruende skadd

— Det var en som spilte fotball på banen som ble knivstukket av en som ikke spilte, sier operasjonsleder Vidar Pedersen ved Oslo politidistrikt til NTB.

Nødetatene kom fort til stedet, og fornærmede ble behandlet av ambulansepersonell på stedet.

— Han er alvorlig skadd, men det er ikke livstruende, sier operasjonslederen.

Politiet foretok en rekke vitneavhør på stedet og brukte blant annet hunder i søket etter gjerningsmannen. Klokka 19.45 var en mistenkt 18-åring pågrepet og kjørt til sentralarresten ved politihuset på Grønland.

Powered by Labrador CMS