Politiet søker etter en eller flere gjerningspersoner etter en person ble knivstukket flere ganger i Motzfeldts Gate i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Politiet søker etter en eller flere gjerningspersoner etter en person ble knivstukket flere ganger i Motzfeldts Gate i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Mann knivstukket flere ganger i Motzfeldts gate. To personer pågrepet av hundepatrulje

Politiet har rykket ut med flere patruljer til Motzfeldts gate på Grønland etter melding om en knivstikking. En mann er kritisk skadd og kjørt til Ullevål sykehus.

Publisert

Politiet fikk melding om hendelsen 19.03, og jaktet en eller flere gjerningsmenn. Rett før klokka 20 gikk politiet til pågripelser like ved Motzfeldts gate.

— To personer er pågrepet ikke langt fra åstedet. De to ble stanset av en hundepatrulje på vei vekk fra Motzfeldts gate, opplyser politiet på sin Twitter-konto.

– Det var en mann som ble knivstukket flere ganger på åpen gate. Han er blitt kjørt til Ullevaal sykehus med alvorlige skader. Vi hadde masse patruljer i området og vi var på jakt etter én eller flere gjerningspersoner, sier operasjonsleder Gjermund StokkliOslo politidistrikt til NTB.

Avhører flere vitner

Politiet har sperret av åstedet og gjennomfører avhør av vitner på stedet. Klokken 19.50 oppdaterte operasjonsledelsen ved oslopolitiet sin twitterkonto:

— Personen er kritisk skadet og kjørt sykehus. Vi har kontroll på åstedet og flere vitner. Jobber med å finne hva som kan være årsaken til hendelsen.

VårtOslo oppdaterer saken når vi får ytterligere opplysninger

Powered by Labrador CMS