� Jeg liker utfordringen og ikke minst prosjektet til Simo Valakari som virker veldig spennende. Fotballen han står for er veldig attraktiv, sier Fitim Azemi. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Vålerengas Fitim Azemi forsvinner til Tromsø ut sesongen

Vålerenga og Tromsø er blitt enige om utlån av Fitim Azemi ut sesongen etter at 27-åringen har bestått medisinsk test.

Fitim Azemi er ikke ukjent med nordnorsk fotball. Etter å ha scoret 31 mål for Follo i 2014-sesongen gikk Azemi til Bodø/Glimt. Men året etter bar det avgårde til israelske Maccabi Haifa FC, før Vålerenga hentet Azemi til Valle.

Nå bærer det enda lenger nord enn Bodø ut 2019-sesongen. VIF og Tromsø er blitt enige om en utlånsavtale, skriver NTB.

— Jeg liker utfordringen og ikke minst prosjektet til Simo Valakari som virker veldig spennende. Fotballen han står for er veldig attraktiv, sier 27-åringen.

— Skal score mål i TIL

— Vi vet at Fitim Azemi kan score mål og han var veldig god i Bodø/Glimt. Vi har sett på kurven hans, på formen hans fysisk sett og hvor lenge han har holdt seg skadefri, så alt ligger til rette for at han skal score mål i TIL, sier sportssjef Svein-Morten Johanseni en pressemelding.

Fitim Azemi har egentlig kontrakt med Vålerenga ut 2021-sesongen. Men det har tidligere blitt spekulert i om han var på vei bort fra klubben. Nå er han uansett TIL-spiller ut sesongen. Så vil tiden vise om det blir en retur til VIF.

Powered by Labrador CMS