VIF-trener Roy Johansen må konstatere at mannskapet hans ikke henger med i toppen så langt i sesongen. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Blytungt for Roy Johansen og Vålerenga mot Frisk

Vålerenga ligger på en femteplass etter 18 kamper i sesongens Get-liga. Det ble tungt mot Frisk Asker der ingen Vålerenga-spillere plukket poeng.

Lørdagskvelden ble ingen fest for Vålerenga da klubben møtte Frisk Asker borte. Allerede etter drøyt seks minutter satte Frisks Erik Beier Jensen inn en puck bak Vålerengas sistskanse.

Midtperioden ble målløs. Dermed sto det 1-0 til hjemmelaget da tredje periode startet. Og igjen er det en kamp der Vålerenga vinner skuddstatistikken. VIF hadde 26 kvalifiserte avslutninger mens Frisk hadde 24.

— Tynn stall

Likevel vinner Frisk kampen 2-0. Knappe tre minutter før sisteperioden er slutt setter Viktor Granholm inn hjemmelagets andre puck i Vålerengas mål.

Dermed ble det 2-0 tap og et nytt nederlag for Vålerenga mot Frisk.

— Stallen er tynn, det er vår utfordring, sier VIF-trener Roy Johansen til Dagsavisen.

Dermed ligger Vålerenga to poeng bak Lillehammer på Get-ligaens fjerdeplass. Østkantlaget har riktignok bare fire og fem poeng opp til de to neste lagene, Storhamar og Frisk. Men det er hele 15 poeng opp til Stavanger Oilers, som i tillegg har to kamper mindre spilt.