� Vi ønsker alle en god jul, og jobber for at det skal være så trygt som mulig, skrev politiet som tekst da bildet av Rytterkorpset ved Tigerstatuen utenfor gamle Østbanehallen ble lagt ut på Twitter juleaften. Foto: Oslo politidistrikt

Politihester med nisselue patruljerte julestille gater i Oslo

De som var ute etter gaver i siste liten, fikk kanskje et glimt av politihestene som patruljerte stille gater i Oslo på juleaften.

Publisert

Høytiden har så langt vært stille også for politiet i Oslo. Vanligvis er det svært lite som skjer i hovedstaden når nesten alt er stengt.

Men det betyr ikke at lovens lange arm hviler. Det fikk barna på Rikshospitalet merke da politiet kom på julebesøk.

Besøk av Eddie er blitt tradisjon

— Idag har to av våre politibetjenter vært på besøk på Rikshospitalet sammen med politibamsen Eddie. Dette har blitt en fin tradisjon hvor vi ønsker å glede de barna som sammen med sine nærmeste må feire jul på sykehuset, skriver politiet på sin Facebook-side.

Politibamsen Eddie og to betjenter fra Oslo politidistrikt besøkte barna som tilbrakte julehøytiden på Rikshospitalet. Foto: Oslo politidistrikt

Politiet er en av mange yrkesgrupper som jobber når de fleste av oss har fri. Det samme gjelder folk på sykehjem, sykehus, legevakt, brannvesen og en rekke helseinstitusjoner. På landsbasis anslår Kommunenes Landspensjonskasse at omlag 140.000 nordmenn jobber i jula.

Og på Facebook kom Oslo-politiet, mens de var på jobb, med følgende oppfordring til alle i hovedstaden.

— Vær snille mot hverandre og ta hensyn - vi fortjener det alle sammen. God jul!

Powered by Labrador CMS