— Dette ble tidenes dyreste avisanmeldelse, sier Petter Stordalen til Dagens Næringsliv. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Hotellet Børsparken pusses opp etter avisslakt. Petter Stordalen vitser om den dårlige anmeldelsen

— Når man i utgangspunktet elsker mandager, vil man ikke starte uken med anmeldelser som den Dagens Næringsliv hadde av Comfort Hotel Børsparken, sier Petter Stordalen.

Publisert

Uttalelsen fra hotellkongen Petter Stordalen kommer i en pressemelding fra Choice-konsernet, som eier Comfort Hotel Børsparken. Stordalen viser til oppslaget i Dagens Næringsliv der hotellet Børsparken mandag morgen slaktes i en avisanmeldelse.

Vitser om kostnadskutt

— En av avisens skribenter har hensyntatt Dagens Næringslivs kostnadskutt på 30 millioner og booket seg inn på et av Nordic Choice Hotels’ rimeligere rom i Oslo. Comfort Hotel er hotellkonsernets budsjettalternativ, men også på budsjett skal man ha bedre opplevelser enn DN hadde i dette tilfellet, står det i pressemeldingen.

Hotellkongen Petter Stordalen tar den dårlige anmeldelsen av Børsparken med humor. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Nå skal hotellet vis-avis Oslo Børs pusses opp for 40 millioner kroner. Petter Stordalens hotellkonsern har det siste halvåret opplevd eventyrlig suksess med nyåpnede Amerikalinjen, som det anerkjente reisemagasinet Condé Nast Traveler utropte til Nord-Europas beste hotell.

— Havnet i skuffen

Nå understreker Stordalen at konsernet i lengre tid har hatt planer om å renovere Børsparken. Men at suksessen ved andre hoteller har skjøvet planene litt i bakgrunnen.

— Med åpning av både Amerikalinjen, Clarion Hotel The Hub og Clarion Hotel Oslo i år, har nok oppgraderingen av Comfort Hotel Børsparken havnet litt i den skuffen for ting man kan utsette når det koker, sier Petter Stordalentil DN.

Powered by Labrador CMS