Toftes gate ble sperret ved Seilduksgata nedenfor Grünerløkka skole da brannvesenet foretok etterslokking ved 17-tiden lørdag. Foto: Christian Boger

Toftes gate ble stengt ved Birkelunden etter brann i bygård. To personer hentet ut fra leilighet

To personer er tatt hånd om av helsepersonell etter en brann i en leilighet i krysset Toftes gate og Seilduksgata på Grünerløkka. Klokken 18 ble Toftes gate åpnet for trafikk igjen.

Publisert

Brannvesenet fikk raskt kontroll over brannen i en leilighet i første etasje på en bygård i krysset Toftes gate og Seilduksgata ved Birkelunden på Grünerløkka.

Men nødetatene valgte å sperre Toftes gate da brannvesenet drev med etterslokking lørdag ettermiddag ved 17-tiden. En time senere ble sperringene opphevet. Politiet opplyser at den brannskadde leiligheten er ubeboelig.

Sperret Toftes gate i begge retninger

Da brannvesenet ankom leiligheten, ble to personer brakt ut og i sikkerhet. De to personene ivaretas av helsepersonell, opplyser politiet.

To personer tas hånd om av helsepersonell etter brannen i bygården i krysset Seilduksgata og Toftes gate på Grünerløkka. Foto: Christian Boger

— Brannvesenet jobber videre på stedet for å utelukke at det har blitt skade på konstruksjonen som følge av varmegang, opplyser politiet.

Da VårtOslos fotograf var på stedet ved 17.30-tiden, virket det som brann- og redningsetaten hadde kontroll. Men Toftes gate var sperret for trafikk i begge retninger.

Powered by Labrador CMS