Finteregisteret til Chidera Ejuke er alene verdt inngangspengene på Intility Arena. Foto: André Kjernsli

Nederlandsk avis: Vålerengas Chidera Ejuke på vei til ny klubb

Vålerengas 21 år gamle Chidera Ejuke kan være på vei til nedelandske Heerenveen. Den nigerianske spillerens kontrakt med VIF går ut iløpet av 2019, og det har lenge vært spekulasjoner om et klubbskifte.

Publisert

Det er den nederlandske avisen Leeuwarder courant som skriver at Chidera Ejuke er ønsket i Heerenveen.

Eurosport skriver på sine sider at hverken sportslig leder i Vålerenga, Jørgen Ingebrigtsen, eller Ejukes agent Atta Aneke har besvart tv-kanalens henvendelser om overgangsryktene lørdag.

Ejuke kom til Vålerenga rett før 2017-sesongen startet, og fikk kontrakt etter å ha prøvespilt med klubben under treningsoppholdet på Marbella samme år.

— Landets beste angriper

Denne våren har nigerianeren vært en nøkkelspiller for Vålerenga, og vært nærmest umulig for motstanderne å hanskes med på hjemmebanen Intility Arena på Valle.

Chidera Ejuke slik motstanderne har møtt ham på Intility Arena denne sesongen - stort sett ser de bare ryggen hans. Nå kan han være på vei til nederlandske Heerenveen. Foto: Christian Boger

Eurosports ekspertkommentator Joacim Jonsson rangerte nylig vårsesongens beste angripere i eliteserien, og da plasserte han Ejuke på topp av lista.

— Mulig at det er feil å ha en spiller høyest på lista som kun scoret drøyt halvparten av hva ligaens toppscorere har gjort, men det er umulig å ikke plassere den lille ”trollgubben” øverst, mener Jonsson.

— Han trekker til seg masse oppmerksomhet og skaper også store rom for medspillerne. Siden skal vi ikke glemme underholdningsaspektet. Publikum ønsker å se artister, sier Eurosports ekspertkommentator på kanalens hjemmesider.

 

Powered by Labrador CMS