For femte kamp på rad gikk Grüners spillere av isen uten poeng etter nederlag for Narvik. Arkivfoto: Christian Boger

Grüner på desperat poengjakt. Men fikk det tøft mot Narvik

I serieåpningen gikk alt Grüners vei da Narvik ble slått 5-1. Men i søndagens møte gikk det motsatt vei for klubben fra Oslo indre øst.

Sist Grüner vant en kamp i Get-ligaen var mot drabantbyklubben M/S. Siden har det ikke gått veien for den nyopprykkede Oslo-klubben. Fire tap på rad var fasit da norlandsklubben Narvik gjestet hallen på Dælenenga.

Etter første periode var det målløst mellom Grüner og Narvik. Men i andre periode er det gjestenes Caspar Santanen som setter den første pucken i mål. Knappe tre minutter senere utligner Grüners Jesper Öhrvall.

Grüner overlegen i skuddstatistikk

Etter to perioder står det 1-1. Men Grüner har hatt over dobbelt så mange avslutninger. Skuddstatistikken viser 32-15 i Oslo-lagets favør når det gjenstår en periode.

Men sisteperioden starter på verst mulig vis for Grüner. Narviks Wade Murphy setter både en og to pucker, og det står plutselig 3-1 til Narvik. Igjen viser skuddstatistikken at Grüner har flest avslutninger, men det gis ikke poeng for skudd.

Når Narviks Tomas Laiho Trondsen og Artur Niskakangas mot slutten senker Grüner blir sluttresultatet omvendt av serieåpningen. Det ender med 5-1 seier til nordlendingene. Og Grüner står uten seier på sine fem siste kamper.

Verdt å merke seg er at skuddstatistikken ved kampslutt sto 45-24 i Grüners favør.