Oslo skatehall på Voldsløkka. Foto Kurt Lie

Oslo skatehall på liste over «ti hotteste» steder i verden akkurat nå

Publisert

Nyåpnede Oslo skatehall har havnet på det britiske GQ Magazine sin velrenommerte liste over verdens ti kuleste steder denne uka.

Den britiske søsterutgaven av det kjente amerikanske herre og stilmagasinet GQ publiserer ukentlig lister over de «ti hotteste tingene i verden akkurat nå». Denne uka får nyåpnede Oslo skatehall æren av en plass på lista. Begrunnelsen er hallens spesielle og innovative arkitektur.

Stor glede hos arkitektene
Arkitektfirmaet Dark står bak designet i hallen. Der er gleden over listeoppføringen stor.

— Dette var utrolig kult og spennende. Det er gøy å se at dette prosjektet får så mye oppmerksomhet ute i verden, sier arkitekt Merete Hoff.

Arkitekt Merete Hoff er svært fornøyd med å være på liste til GQ Magazine. Foto: Dark Arkitekter

Hun håper på økt interesse for hallen i utlandet.

— Det er klart et en slik omtale skaper interesse for prosjektet og hallen også blant utenlandske skatere, sier Hoff.

Sprengt kapasitet i skatehallen
Daglig leder for skatehallen, Stian Linnes, mener hallens design, som magasinet fremhever, er et resultat av godt samarbeid mellom kommunen, arkitektfirmaet og brukerne av hallen.

Siden åpningen i midten av januar har interessen for den nye skatehallen på Voldsløkka vært enorm. Nå er pågangen av folk som vil benytte seg av hallen så stor at kapasiteten nærmest er sprengt.

Oslo skatehall er en av verdens 10 hotteste steder, ifølge GQ Magazine. Foto: Kultur- og idrettsbygg.

— Vi har blitt enormt populære på kort tid. Daglig har vi nå rundt 150 brukere innom her og kapasiteten er i ferd med å bli sprengt, forteller Linnes.

 

Powered by Labrador CMS