Vålerenga stiller med spillerne Arkan Resul t.v og Magnus Myrhaug Kristiansen i den nye eSerien. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Vålerenga stiller med spillerne Arkan Resul t.v og Magnus Myrhaug Kristiansen i den nye eSerien. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Magnus (17) og Arkan (22) stiller for Vålerenga og landslaget i FIFA

Tirsdag ble det klart hvilke spillere som skal kjempe om å bli norskseriemester i fotballspillet FIFA. Vålerenga stiller sterkt med to av de største profilene.

Publisert

Magnus Myhrhaug Kristiansen og Arkan Resul, begge norske landslagsspillere i FIFA, skal forsøke å spille Oslo-klubben til topps i den splitter nye «eSerien».

De to andre spillerne på Norges FIFA-landslag, Anders Rasmussen og Sondre PedersenVoktor, har signert for henholdsvis Brann og Ranheim.

I alt stiller 18 lag fra Eliteserien og 1. divisjon lag i E-serien. De skal kjempe om ligatittelen og en premie på 250.000 kroner. I tillegg kommer muligheten til å kvalifiserer seg til det globale E-VM i FIFA.

Sendes på nett-TV

– E-serien vil være den eneste offisielle ligaen i Norge, der klubbene konkurrerer om å bli Norges første seriemester i FIFA fra EA SPORTS. I potten ligger en kvart million kroner, og viktige FIFA 19 Global Series poeng på veien mot å kvalifisere seg til FIFA eWorld Cup, sier administrerende direktør Leif Øverland i Norsk Toppfotball.

Alle kampene i E-serien skal sendes på Discoverys strømmetjeneste. Turneringsoppsettet fungerer slik at man starter med gruppespill som avvikles over en periode på sju uker, før de to beste lagene i hver gruppe gjør opp om tittelen i et sluttspill.

Hele den første sesongen spilles utelukkende på spillkonsollen Playstation.

Powered by Labrador CMS