Karpe måtte ta opp skyteepisoden i en moské i Bærum under Øya-konserten lørdag kveld. Arkivfoto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Karpe måtte ta opp skyteepisoden i en moské i Bærum under Øya-konserten lørdag kveld. Arkivfoto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Strålende Karpe på klissvåt Øya. Fikk med publikum på markering mot moskéskyting

Regnet høljet ned, men Øya-publikummet fikk varene levert under klissvåt Karpe-konsert. Og Magdi fikk med seg 10.000 til å vise fredstegn etter skyting og drap i Bærum.

Publisert

Alle himmelens sluser åpnet seg over Tøyen lørdag kveld, men det så ikke ut som verken publikum eller Karpe brydde seg noe om det. Og stemningen blant de drøyt 10.000 publikummerne var til å ta og føle på.

— De sa til oss at det dummeste vi kunne gjøre var å gi ut én track på en halvtime, men dere kan jo faen meg alle tekstene. Tusen takk!

Slik hørtes Chirag ut midtveis i konserten. Han og makker Magdi med backingbandet i ryggen var minst like fornøyd med publikum på hjemmebane.

Lot publikum synge

Publikum var strålende fornøyd med Karpe, tross regnværet. Foto: Connie Adele Kouakou Opstad
Publikum var strålende fornøyd med Karpe, tross regnværet. Foto: Connie Adele Kouakou Opstad

Det var ikke bare "SAS Plus/ SAS Pussy" publikum kunne tekstene på. Også under "Spis Din Syvende Sans" lot Chirag mikrofonen ligge store deler av første vers, og lot hele publikum synge med istedenfor.

Høydepunktet under konserten kommer mot slutten når Axxe-produserte "Jeg Bruker Ikke Kondom" blir Arif og Unge Ferrari med ut i regnet.

Denne låten avsluttes med konsertens mest bisarre øyeblikk: Magdi klatrende på et oppblåsbart SAS-fly ut i publikum.

Måtte snakke om moskéskyting

Magdi sier at det føles rart å spille denne konserten uten å nevne det som skjedde tidligere i dag, i moskeen i Bærum.

— Vanligvis blir en sang uaktuell like etter man har skrevet den, men akkurat denne føles mer aktuell nå enn noensinne, sier Magdi før "Lett Å Være Rebell" starter.

Etter låta får han så hele Øyas publikum til å ta opp peacetegn.

Konserten når likevel ikke helt opp til topp, på grunn av en noe vaklende start på "Her", der det virker som at både Magdi og Chirag ikke var helt forberedt på låta, og derfor ikke klarte å gi den alt.

Dette var likevel en helt fantastisk konsertopplevelse, og de som ikke var der har gått glipp av noe magisk.

Powered by Labrador CMS