Nødetatene på Økern der en person falt ned i en heissjakt onsdag morgen.

Falt ned heissjakt

Arbeidsulykke på Økern onsdag morgen.

Publisert

– Nødetatene er på vei til stedet, kunne operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Oslo politidistrikt opplyse om klokken 07.51 etter melding om en arbeidsulykke i et bygg på Økern. 

En person hadde her falt ned i en heissjakt, men skadeomfanget  var ukjent.

Få minutter senere var nødetatene på plass. Tilstanden på den skadde ble da beskrevet som «ikke kritisk», ifølge politiet. 

Det ble på tidspunktet jobbet med å få vedkommende ut fra heissjakten. Selve hendelsesforløpet var foreløpig ikke kjent.

Arbeidstilsynet varslet

– Politiet jobber på stedet med vitneavhør og tekniske undersøkelser. Helse og brannvesen jobber med å få frigjort pasienten, sa operasjonslederen.

Arbeidstilsynet var da varslet.

Beinbrudd og skrubbsår

Like etter klokken 08.30 meldte politiet at den skadde var hentet ut og ivaretatt av helsevesenet, som opplyste at det muligens er snakk om et beinbrudd samt en del skrubbsår.

Politiet meldte først om at personen hadde falt åtte meter, men informerte onsdag ettermiddag om at personen falt to meter, ifølge NTB, som videre opplyser at det fortsatt er usikkerhet knyttet til hva slags sikringsutstyr som var tatt i bruk og hvilke tiltak som var gjort før og under arbeidet.

Powered by Labrador CMS