Annonsørinnhold

Operastranda i Oslo. Foto: Annika Byrde / NTB
Operastranda i Oslo. Foto: Annika Byrde / NTB

Tre måter å nyte sommer-Oslo på

Hvis du bor i Oslo er du helt sikkert utrolig glad i byen din. Men noen ganger kan man se seg litt blind på hvor fantastisk det stedet hvor man bor faktisk er.

Publisert

Og når det er sommer og sommerferie for de aller fleste av oss har vi heldigvis rikelig med muligheter til å gjøre noe med dette og utforske byen vår på en litt annen måte, og kanskje begynne å se noe av de verdiene den faktisk har, og som man sikkert ble forelsket i da man kom hit for første gang.

I denne artikkelen skal du få tre inspirerende måter å finne tilbake til kjærligheten din for Oslo på og se byen din med nye øyne.

1: Reis bort på ferie

Ja, dette er kanskje ikke det tipset du hadde forestilt deg å skulle høre, men vi lover at det virker. Etter en uke i leiebil på Island er du for eksempel uten tvil ikke bare ladet opp, men også sprengfull av spennende opplevelser og inntrykk for livet.

Men vet du hva som er nesten enda bedre enn å dra på oppdagelse i den ufattelig vakre naturen på Island? Å komme hjem igjen! Du kommer til å se og oppdage byen på en helt ny måte, noe som kan hjelpe deg med å se Oslo i det litt forelska lyset igjen.

2: Utnytt marka

De aller fleste som bor i Oslo er ikke så flinke til å utnytte marka. Og det er ikke så rart egentlig. For jobb, skole, unger, familie og forpliktelser i det hele tatt er det som tar opp tiden for de aller fleste, men når det er ferie – da har vi tid!

Enten det er på dagstur, eller med telt, er dette en tur som virkelig kan få deg til å føle deg som heldig som bor i Oslo. For ikke bare kan du nyte Oslo, du har også marka som bakhage, og her kan man virkelig få noen helt spesielle opplevelser.

3: Vær turist i egen by

Dette er et gammelt tips, men det funker!

  • Gå på museum

  • Bad i havna

  • Dra ut på båttur

  • Spis ute

  • Drikk øl i solnedgangen

  • Gå på loppemarked

Alle de tingene du ikke tar deg tid eller råd til i hverdagen. Nyt byen din, det er virkelig verdt det – da kommer du nemlig til å føle en helt ny kjærlighet til Oslo.

Powered by Labrador CMS