Livet sto ikke til å redde for mannen som natt til søndag pådro seg alvorlige hodeskader etter bading. Foto: M. Steenstrup
Livet sto ikke til å redde for mannen som natt til søndag pådro seg alvorlige hodeskader etter bading. Foto: M. Steenstrup

Mann i 20-årene omkom etter badeulykken på Sørenga

Mannen som i helga ble kjørt til Ullevål sykehus med livstruende hodeskader etter en badeulykke på Sørenga er bekreftet omkommet.

Publisert

Ulykken skal ha skjedd ved Sørenga sjøbad etter klokka to natt til i søndag. Foreløpige meldinger gikk ut på at den forulykkede mannen skulle ha fått hodeskader da han badet.

Søndag kveld opplyste Oslo universitetssykehus Ullevål til VårtOslo at mannen fortsatt lå livstruende skadet. Men nå bekrefter politiet at mannen i slutten av 20-årene er omkommet etter skadene han pådro seg.

– Vi har nettopp fått bekreftet fra Ullevål sykehus at mannen er omkommet og de pårørende er varslet, sier Anne Solem, seksjonsleder for etterforskning av alvorlige voldssaker ved Oslo politidistrikt til VG.

Reiser spørsmål om skilting

Mannen skal ha pådratt seg de alvorlige hodeskadene da han hoppet i vannet under det nattlige badet på Sørenga. Det er uvisst hva som skal ha truffet mannen i hodet. Men til VG sier Solem at politiet har vært i kontakt med Oslo kommune for å finne ut om det kan skiltes bedre.

Naboer ved den svært populære badeplassen har tidligere klaget over støy nattestid. Og på forsommeren besluttet et enstemmig bystyre å bevilge mer penger til blant annet vakthold ved Sørenga.

Vitner på stedet opplyste lørdag at to personer skulle bade, og at en av dem ble alvorlig skadd. Det var tilfeldigvis en lege på stedet som hoppet i vannet og fikk dratt den forulykkede mannen opp. Legen begynte deretter umiddelbart med hjerte- og lungeredning med politiet på stedet natt til søndag.

Powered by Labrador CMS