De kullosforgiftede festdeltakerne er alle utenfor livsfare. Men noen av dem er fortsatt alvorlig skadd og innlagt på sykehus søndag ettermiddag.

Festulykken på St. Hanshaugen: Oslo kommune skjerper sikring av avstengte anlegg

Etter ulykken på St. Hanshaugen varsler beredskapsetaten tiltak. — Selv om dette var et privat anlegg, sender vi ut melding om at sikring på avstengte kommunale anlegg skal etterses, sier beredskapssjef Ann Kristin Brunborg

Publisert

Bunkersen festen foregikk i var et tidligere tilfluktsrom og er eid av Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg. Anlegget var avlåst og stengt, men arrangørene lyktes med å bryte seg inn og arrangere en fest.

— Ved å ta seg ulovlig inn i stengte anlegg risikerer man å utsette både seg selv og andre for fare, sier beredskapssjef Ann Kristin Brunborg i Oslo kommune.

25 personer til sykehus

Hun legger til at det kan hende enkelte at de berørte skal følges opp på bydelsnivå, selv om alle evakuerte er registrert og tatt hånd om.

Til sammen 25 personer ble sendt til sykehus med kullosforgiftning fra to aggregater som ble brukt til lys- og lydanlegg i bunkersen.

Powered by Labrador CMS