Karpe Diem i Spektrum. Neste lørdag vises filmen på Holmlia. Foto: akam1k3 / Euforia

Adjø Montebello settes opp på gedigen utekino på Holmlia. Gratis

Etter at Karpe Diems Adjø Montebello gikk kun fire dager på kino til utsolgte hus i desember, har ikke filmen vært vist på kino siden. Neste lørdag viser Oslo Pix filmen som gratis utekino.

Publisert

Lørdag 5. mai går den storstilte forestillingen av stabelen. Utekinoen vil være plassert på kunstgressbanen mellom skolene på Holmlia, og alle som vil kan komme. Utekinoen åpner kl 20, men filmen starter kl 21.30. Aldersgrensen er 12 år eller 9 år i følge med voksen.

– Det er veldig stas at vi kan gi Oslo muligheten til å oppleve hele Norges Karpe Diem sin film Adjø Montebello på stort lerret gratis på Holmlia. Oslo Pix har et ønske om å ta filmen ut i byen og tror dette vil bli en fantastisk opplevelse, sier kommunikasjons- og markedssjef Anett Fondevik i Oslo Pix.

Adjø Montebello ble vist i fire dager i desember for fulle hus. Siden er den ikke satt opp. Foto: akam1k3 / Euforia

Støttet av Obos

Visningen er et samarbeid mellom Oslo Pix, Euforia, Holmlia Sportsklubb, Holmlia Yacht Club og Frivillighetssentralen. Den er støttet av Obos, ifølge en pressemelding.

Oslo Pix ble arrangert for første gang i juni i fjor, og er en publikumsfestival med det beste innen europeisk og Nord-amerikansk film. Festivalen finner sted på Klingenberg, Saga og Kunstnernes Hus Kino 4.-10. juni.

Slik så kinoplakaten ut i desember. Foto: akam1k3 / Euforia
Powered by Labrador CMS