Det er liv på Bob's en fredags kveld.

Ute i kveld? Her er enda flere brune puber i Oslo

Nå er samfunnet virkelig ferdig gjenåpnet, og bylivet er fullt tilbake. Om du skulle ha lyst til å ta en øl i helga: Her er VårtOslos tips til enda flere brune puber til den øltørste Oslo-borgeren eller Oslo-gjesten!

Publisert

Sir Winston Public House, Karl Johan

En solid gjeng har funnet veien til Winstons en fredag ettermiddag

På Sir Winston's, en ekte britisk pub og pianobar, finner du ofte Oslo-turister. Puben er selvfølgelig oppkalt etter Sir Winston Churchill. Her finner du landsmenn som sjelden er i Oslo, eller utlendinger, kanskje særlig briter med hjemlengsel. Her er det ofte livemusikk, og en Facebook-kommentator melder at hun liker stedet fordi hun får lov å synge sammen med dem som speller. Sing us a song!

Den Glade Munk, Storgata

På «Munken» er det ofte liv, men kanskje særlig sent på kvelden.

Den Glade Munk er et yndet sted for den blakke. Her er ølen billig og stemninga smått rølpete, men med rette gjengen kan du virkelig kose deg her. Baren er plassert rett utenfor et trikkestopp, så her er forbindelsene mange om du skal videre ut også. Et populært sted å stoppe opp mot slutten av kvelden, når man lover seg selv at man bare skal ta én til.

Bob's Pub, Vaterland/Grønland

Bob's lever!

Akkurat der Vaterland blir til Grønland, finner du Bob's Pub. Her finner du alle slags folk, både ungfoler og mer geriatriske typer. Også her er forbindelsene gode om du skal pubcrawle, så Bob's er perfekt både for den lange og den korte kvelden. Skål!

Flirt Cafe & Lounge, Grønland

Flirt er stedet både for stevnemøter og tilfeldige øl.

Bare en tominutters vandretur fra Bob's, finner du Flirt Cafe & Lounge. Her er det alltid folk; Undertegnede kan ikke huske å ha passert Flirt under åpningstidene og ikke sett minst én sjel med en liten øl eller et glass annet. Som navnet tilsier, er dette kanskje stedet for en upretensiøs date? Det er lov å prøve.

Times Bar, Galgeberg

VårtOslo er innom Times midt i en landskamp, derfor var ingen ute og røyka.

Fotballinteressert og bosatt på Galgeberg? Ta deg en tur på Times Bar. Her finner du foppall på skjermene og ganske ålreite barpriser. Baren er engelsk-inspirert og oppkalt etter den legendariske liberalkonserverative avisa The Times i Fleet Street, en av Londons viktigste medieinstitusjoner. Kommer du hit med en utgave av The Times, får du nok gode skussmål av folket. Cheers!

Galgeberg Corner, Galgeberg

Stamgjest og sigarett på Galgeberg.

Like forbi Times finner du Galgeberg Corner. Her er prisene også snille - skiltet utafor kan skilte med med irish coffee til 98 kroner og et rødvinsglass til 74. Her finner du, som så ofte ellers, både stamgjester og tilfeldige interesserte. Hei skål!

Hagestuen Cafe, Tøyen

Rolig på utsiden, rabalder på innsiden.

Hagestua er en virkelig severdighet i Hagegata på Tøyen. Denne har eksistert i mange år, og er en institusjon i lokalmiljøet også i vår tid. Her finner du faste travere og unge alternative. Prisen er snill, maten er god, og hagen er i nærheten. Hva mer vil du ha?

Elmers Biljardsalong, Carl Berner

Om du er glad i biljard, ta en tur på Elmers på Carl Berner.

Litt kulestøt på en fredag? På Elmers får du boltre deg. Her er ølprisen snill og biljardbordene mange. Om du er av den spillende typen, får du prøve å vedde en øl mot en seier, eller så får du bare sitte der og se på. Én ting er sikkert: Det finnes en billiard grunner til å dra på Elmers!

Andy's Pub («Lille» Andy's), Solli

Fotballpuben Andy's på Frogner er populært sted for landskamp.

Liverpool-puben Andy's har en slags lillebror som egentlig ikke har noe med den andre Andy's å gjøre. Andy's i Frognerveien er en inkluderende fotballpub med alle slags skjerf og flagg hengende på veggene. Her kan du komme og se kampen uansett hvem du heier på. VårtOslo er tilfeldigvis innom like etter Norge vant en landskamp, og mye tyder på at stemninga var høg. Gåll!!!

Fru Burums, Solli

Burums beviser at Frogner er mer enn fiffen.

Det er blitt sagt om Solli at det ikke finnes brune puber der, at det er et sted hvor BI-studenter og annen Frogner-fiff går ut for å kjøpe tusenkronserschampagne og befeste sin økonomiske makt. På Burums finner du bevis på det motsatte. Her er lokalet brunt og klientellet varierende. En ekte bohempub som beviser at vestkanten er mindre snobbete enn sitt rykte!

Powered by Labrador CMS