Andreas Øksnes lykkes ikke med å få puckene i mål under dagens strippestraffer. Foto: Kenneth Myhre
Andreas Øksnes lykkes ikke med å få puckene i mål under dagens strippestraffer. Foto: Kenneth Myhre

Iskrigerne Øksnes og Spaberg Olsen måtte vise kølla under dagens strippestraffer

Publisert

VIF hockey innledet hockeysesongen i dag med strippestraffer. Til slutt sto bare Colin Spaberg Olsen og Andreas Øksnes igjen i nettoen.

Strippestraffer er en tradisjon blant iskrigerne på Vålerenga. Straffekonkurransen består i at alle spillerne skyter på keeper i tur og orden. De som bommer må ta av seg et hockeyplagg, og slik fortsetter det til minst en person står igjen helt naken, bare med skøyter på beina.

Latter og full jubel

Ungdomshallen på Jordal var smekk full av folk i dag, og stemningen var høy. Og da Colin Spaberg Olsen, som ikke hadde dagen, prøvde seg på en piruett og gikk rett på stumpen, kom det et kollektivt åååååååååå fra tribunen. Ellers var det latter og full jubel, rapporterer Edvin August Velle, selv fra tribunen.

Spillerne som var dårligst forberedt ved årets strippestraffer, eventuelt de med mest nerver, var Colin Spaberg Olsen og Andreas Øksnes. Foran siste straffe dro begge av seg trusa og sto igjen i nettoen.

Første istrening for VIF hockey ble innledet med strippestraffer i Ungdomshallen på Jordal. Foto: Edvin August Velle
Første istrening for VIF hockey ble innledet med strippestraffer i Ungdomshallen på Jordal. Foto: Edvin August Velle

Med hånda på kølla

Med venstrehånda på den ene kølla og høyrehånda på den andre, førte de to spillerne puckene sine fremover mot keeper Steffen Søberg samtidig. Og den duellen vant Olsen, som smatt sin puck inn i buret bak keeper.

Mange av tilskuerne ble nok overrasket over at også superstjernen Matz Zuccarello Aasen var på plass og deltok i straffekonkurransen. Han har trent med VIF under sesongoppkjøringen. Zucca og hockeytalentet Thomas Olsen var for øvrig to av dem som gjorde det best i straffeduellen.

Trener Roy Johansen var selvfølgelig på plass og styrte treningen med kyndig hånd.

PS: Bildene fra den avsluttende delen av strippestraffeduellen ble for sterke for publisering.

Powered by Labrador CMS