Prosjektleder Andreas Halsebakke og Undervisningsbygg serverte hjortegryte og bløtkake til bygningsarbeiderne under kranselaget. Foto: Undervisningsbygg

Nybygget til Marienlyst skole skal stå ferdig i sommer. Denne uka var det kranselag

Denne uka var det kranselag for nybygget til Marienlyst skole. Taket på det nye bygget er tett, og om et halvt år kan skolen ønske ytterligere 300 elever velkommen.

Publisert

Prosjektleder Andreas Halsebakke hedret bygningsarbeiderne med hjortegryte og bløtkake under tett tak i det nye bygget på Marienlyst denne uka, skriver Undervisningsbygg i en pressemelding.

– På vegne av Undervisningsbygg ønsker vi velkommen til kranselag. Dere har gjort en fantastisk jobb, sa Halsebakke til rundt 60 oppmøtte bygningsarbeidere.

Nybygget er oppført på baksiden av den eksisterende skolen.

Skal stå ferdig i juli

Halsebakke forteller at taket var tett før jul, men at de valgte å ta kranselaget i februar når det var flere bygningsarbeidere til stede, som er markering for godt utført arbeid så langt.

Nybygget skal stå ferdig 4. juli i år. Til høsten kan dermed Marienlyst skole ønske ytterligere 300 elever fra ungdomstrinnene velkommen.

Se også: Skolene på Majorstua er fullstappet. – Hvor skal framtidens unge gå på skole?

Elevene vil bli fordelt i ti splitter nye klasserom. I øverste etasje vil det også bli bygget kontorer og arbeidsplasser med tilhørende fasiliteter for 27 lærere.

60 millioner kroner

Entreprenørfirmaet HENT har prosjektert og utført arbeidet med nybygget. Kontrakten med entreprenørfirmaet har en verdi på omtrent 60 millioner kroner. Halsebakke er godt fornøyd med prosessen så langt.

– Vi har et veldig godt samarbeid, sier han.

Fra venstre: Andreas Halsebakke (prosjektleder i Undervisningsbygg), Frode Hovland (byggeleder i ÅF Advansia), Morten Lian (prosjektingeniør i HENT), Sissel Muri (ÅF Advansia), Simen Muri Bø (ÅF Advansia) og Frode Grønning (prosjektleder i HENT). Foto: Undervisningsbygg

Marienlyst skole ble grunnlagt i 1954 og er både en barne- og ungdomsskole. I dag er Marienlyst skole oppført på gul liste i Riksantikvarens kulturminnedatabase, og er altså bevaringsverdig.

Powered by Labrador CMS