— Det har vært flere folk på byen enn natten før, men patruljene melder om bedre stemning, opplyser politiet.
— Det har vært flere folk på byen enn natten før, men patruljene melder om bedre stemning, opplyser politiet.

Roligere natt for politiet: - Flere folk på byen, men bedre stemning

Natt til søndag ble ikke like hektisk for politiet i Oslo som natt til lørdag. Da beskrev politiet det som en av de mest hektiske festkveldene siden koronaepidemien brøt ut, og helsemyndigheter frykter smittespredning.

Publisert

— Smittede personer på byen kan ende opp med å smitte veldig mange andre slik som folk nå oppfører seg i Oslo, sa assisterende helsedirektør Espen Nakstad til NRK lørdag.

Operasjonsleder André Kråkenes i Oslo politidistrikt sier politiet loggførte rundt 170 hendelser i Oslo, Asker og Bærum natt til lørdag. Men natt til søndag har det vært litt roligere.

— Muligens eldre publikum

— Det har vært flere folk på byen enn natten før, men patruljene melder om bedre stemning. Det er mulig det har vært et eldre publikum på byen i natt, sier Kråkenes til NTB søndag morgen.

Han legger til at det likevel har vært nok å gjøre. I løpet av natten har det vært minst seks slagsmål, flere av dem med mange deltakere.

På Tjuvholmen ble en mann knivstukket, og på Oppsal ble to gutter observert idet de forsøkte å tenne på en bil ved 1.30-tiden. Et vitne fikk slukket branntilløpet.

Denne helgen er den første der utestedene i Oslo har fått ha normale åpningstider siden 12. mars.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS