Robin Olsen-Syversen ble matchvinner i straffeslagkonkurransen da Manglerud Star tok en sjokkseier borte mot topplaget Stjernen.

Sjokktap for Stjernen mot Manglerud– tabelltoppen glapp

Stjernen hadde sjansen til å innta tabelltoppen i eliteserien ishockey lørdag, men gikk på et sjokktap mot tabelljumbo Manglerud Star i egen hall.

Gjestene fra Oslo ledet 2-1 etter at Anders Jonassen scoret i overtall i første periode og Sebastian Johansen i undertall i midtperioden. Riley Brace tvang fram forlengning med sin utligning til 2-2 drøyt seks minutter før slutt, men til slutt vant MS 3-2 etter straffeslag.

Robin Olsen-Syversen scoret to ganger i straffeslagkonkurransen og ble matchvinner.

Det skulle vært spilt full serierunde lørdag, men Vålerenga – Stavanger og Frisk Asker – Ringerike ble utsatt på grunn av koronasmitte, mens Grüner – Storhamar ble framskutt til torsdag.