Valle Hovin videregående skole, plassert i Intility Arena.  Foto: Valle Hovin videregående skole
Valle Hovin videregående skole, plassert i Intility Arena. Foto: Valle Hovin videregående skole

Lærer og elev skadd i forbindelse med slagsmål på Oslo-skole

En lærer og en elev på en Valle Hovin videregående skole ble skadd da at han forsøkte å stanse et slagsmål mandag formiddag.

Publisert Sist oppdatert

– Vitneforklaringer forteller at den ansatte gikk mellom de involverte i slagsmålet. Den ansatte har skader i en fot. Det er uklart hvordan disse oppsto, om han har falt, men vitner har i tillegg fortalt at han skal ha blitt slått, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand til VG.

Også en elev ble skadd. – En elev ved skolen behandles av ambulansen for skader han har pådratt seg etter å ha blitt utsatt for vold. Han har trolig hjernerystelse og mulig bruddskader i ansiktet, opplyser Oslo-politiet.

Slagsmålet skjedde på Valle Hovin videregående skole, opplyser krimleder Anders Johnsrud, til VårtOslo. Han opplyser videre at de har kontroll på flere personer og at to personer har status som mistenkt.

To tenåringer involvert

– To av tenåringene, som ikke er elever på denne skolen, er mistenkt i saken, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til TV 2.

Den ansatte får nå behandling i ambulanse på stedet, og politiet jobber med å avhøre vitner og innhente overvåkingsmateriale.

Noen utenfra oppsøkte skolen

– Det har vært en konfrontasjon mellom noen utenfra og noen på skolen, bekrefter rektor Trine Øiseth.

Hun forteller at hendelsen skjedde i kantina på skolen i storefri.

– Jeg kan ikke si noe annet enn at det er forferdelig at sånne ting skjer. Tida etter hendelsen har vært knytta til det akutte. Vi har foreløpig ikke fått vurdert hva vi gjør fremover, for eksempel hva slags saklig informasjon vi skal gi ut til elever og foreldre, sier hun.