Mustafa Hassan og Ridouan Essaeh i Skeid møter Lyn i 1.runde i NM i fotball. Foto: Anders Vindegg
Mustafa Hassan og Ridouan Essaeh i Skeid møter Lyn i 1.runde i NM i fotball. Foto: Anders Vindegg

— Skeids vanskeligste motstander er oss selv, hevder trener Tom Nordlie før serieåpningen

Publisert

Torshov-laget Skeid stiller som vanlig med et meget ungt lag, og med mange nye spillere foran denne sesongen i 2. divisjon.

Årets 2. divisjon i fotball sparkes i gang mandag 17. april. Fjorårets fire avdelinger har blitt til to i år, og bare de sju beste lagene fra hvert av fjorårets avdelinger får være med, inkludert Skeid.

Torshov-laget Skeid stiller som vanlig med et meget ungt lag, og med mange nye spillere foran denne sesongen. I fjor overrasket laget stort under treneren Tom Nordlie, med å havne helt oppe på tredjeplass.

Ujevne prestasjoner i treningskampene

Treningskampene i år har svingt fra de veldig gode til de hårreisende svake. Trener Tom Nordlie utdyper det litt nærmere i videoen under.

Skeid åpner serien mot Nybergsund i Trysil på mandag. Det blir garantert en busstur i kø med påsketuristene hjemover.

Laget har mistet to av dets beste spillere fra fjorårsesongen, toppskårer Jonny Buduson og midtbanespilleren Bruno Leite, til Haugesund i elitedivisjonen.

Til årets sesong har mange unge spillere blitt tatt opp i A-lagsstallen. Den eneste nye spilleren med erfaring fra et høyere nivå er den tidligere Sogndal- og Levanger-spilleren Ørjan Hopen:

Fem Oslo-lag i samme avdeling gir mange fine lokaloppgjør

I 2. divisjon avdeling 1 finner vi fire Oslolag som vil kjempe om opprykk til 1. divisjon: Grorud, KFUM, Kjelsås og Skeid. I tillegg har vi VIF2, som i henhold til fotballforbundets regler ikke kan rykke opp.

Skeid og Grorud var med i opprykksstriden i hele fjor, mens Kjelsås og VIF2 så vidt klarte å karre seg med blant de sju fremste. KFUM rykket ned fra 1. divisjon etter fjorårssesongen.

Ifølge såkalte nøytrale eksperter er HamKam favoritter i 2. divisjon avdeling 1.

Videoer av Sven Erik Liland, intervjuer er Jonathan Simchai Hansen.

Powered by Labrador CMS