Amor Layouni scoret 1-0-målet i kampen mellom Sarpsborg 08 og Vålerenga.

Layouni matchvinner i ny VIF-opptur

Amor Layouni ble avgjørende for Vålerenga da de tok sin andre strake seier. Resultatet ble 1-0 borte mot Sarpsborg.

Vålerenga gikk sju kamper uten seier i Eliteserien, men har den siste uken snudd trenden.

Layouni sendte gjestene i føringen etter en halvtime spilt. Henrik Bjørdal spilte ballen ut til høyrekanten, som skar innover i banen. Han lurte seg forbi fire-fem spillere før han banket ballen i mål rett på innsiden av 16-meteren.

Dermed står svensk-tunisieren med to fulltreffere på de to siste kampene.

God kontroll

Vålerenga hadde god kontroll på kampen. De kom også til flere gode målsjanser.

Vålerenga-spiller Jonatan Tollås Nation jubler over 1-0-seieren mot Sarpsborg 08.

Mot slutten fikk Sarpsborg presset fram noen muligheter, men Magnus Sjøeng i VIF-buret reddet avslutningene. Dermed har unggutten enda ikke sluppet inn mål etter 180 minutters spill i Eliteserien.

Vålerenga møter Viking på hjemmebane i neste kamp.

På seierssporet

Matchvinneren Layouni var veldig fornøyd med en ny VIF-seier etter en bekmørk periode.

– Det var veldig deilig med tre poeng i dag. Nå må vi bare fortsette, sa han til Discovery.

Hovedtrener Dag-Eilev Fagermo var en lettet mann etter kampslutt. Før pause skapte Vålerenga mange sjanser.

– Vi spilte årsbeste i første omgang i dag, sa han.

– I dag får vi til et offensivt spill som gjør at vi kunne scoret flere, la han til.