Torgeir Børven setter Vålerengas 1-0 mål. Ledelsen over Haugesund holdt til det gjensto to minutter av ordinær tid.

Børven-scoring ga Vålerenga ledelsen. Men det holdt ikke helt inn mot Haugesund

Torgeir Børvens scoring etter en time så lenge ut til å skulle gi Vålerenga tre poeng, men det var ikke ufortjent at hjemmelaget utlignet.

Bruno Leites drømmetreff fra distanse i det 88. minutt ga Haugesund 1-1 og poengdeling mot Vålerenga. Han slo til på en halvklaring og sendte ballen i krysset.

Strandberg tilbake i VIF-forsvaret

FKH presset, men slet med å overliste et VIF-forsvar som hadde landslagsstopper Stefan Strandberg tilbake etter skade.

En fin kontring regissert av Odin Thiago Holm lå bak Vålerengas ledermål. Holm spilte fram Amor Layouni, som fant Torgeir Børven alene inne i midten.

Alene foran keeper Egil Selvik scoret han sikkert. Ledelsen holdt til det gjensto to minutter av ordinær tid. Da sørget Haugesund-utligning for at det ble poengdeling.