En mann i 40-årene ble knivstukket i en leilighet på Ammerud ved 8-tiden i morges. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
En mann i 40-årene ble knivstukket i en leilighet på Ammerud ved 8-tiden i morges. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Mann knivstukket i leilighet på Ammerud

En mann i 40-årene ble knivstukket da han forsøkte å ta seg inn i en leilighet på Ammerud i morges. Tilstanden til mannen er ukjent for politiet.

Publisert

Oslopolitiet rykket ved 8-tiden i morges ut til en adresse på Ammerud hvor det var meldt om knivstikking. En kvinne i 30-årene er mistenkt i saken.

— En dame ringte og trengte bistand av politiet. Hun hadde hatt en mann på besøk i leiligheten som nektet å gå. Underveis i samtalen sier hun at mannen har blitt knivstukket fordi han ifølge henne hadde utøvd vold mot henne i forkant, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB.

Ukjent skadeomfang

Politiet hadde telefonkontakt med den siktede kvinnen helt til de kom fra til åstedet. Operasjonslederen beskriver henne som rolig og samarbeidsvillig.

— Etter hvert ringer også fornærmede oss. Han ligger da ute på gangen. Han har vært bevisst hele tiden etter hendelsen, sier Skott.

Politiet kjenner foreløpig ikke til hvilken relasjon det er mellom de to. Tilstanden til den skadde mannen er ikke kjent.

Powered by Labrador CMS