Vålerengas Synne Jensen ble kampens store spiller, med tre mål og hat-trick.

Vålerengas damer banket Arna-Bjørnar 8-0. Har los på bronseplassen

Vålerenga hadde søndag ingen problemer med å slå Arna-Bjørnar med 8-0, der Synne Jensen scoret hattrick. Dermed nærmer VIF-damene seg tredjeplass på tabellen, og kan kanskje klare å snyte LSK for seriebronse.

8-0 over Arna-Bjørnar lagets største borteseier i Toppserien denne sesongen. Hjemme har de vunnet 7-0 over Klepp.

Synne Jensen fant nettmaskene etter sju minutter, mens Dejana Stefanovic økte til 2-0 etter 21 minutter. Jensen økte til 3-0 etter 57 minutter med sitt annet mål, mens Stine Ballisager Pedersen gjorde 4-0 minuttet senere. Jensen fullførte sitt hattrick etter en drøy times spill.

Skiller kun to poeng til LSK og bronseplass

Gjestene fra hovedstaden ga seg derimot ikke, og Katie Stengel og Amanda Andradottir ordnet 6-0 og 7-0. Innbytter Stengel scoret sitt annet mål til 8-0.

Med seieren har Oslo-laget los på LSK Kvinner på bronseplassen. Det skiller to poeng mellom de to. Lillestrøm har igjen Lyn borte og avslutter mot Sandviken. Vålerenga derimot har igjen Stabæk som holder kvalifiseringsplassen og avslutter borte mot Klepp.