Fra venstre; brødrene Jakob og Filip Ingebrigtsen, Therese Johaug og Amalie Iuel under Bislett Alliansens pressekonferanse om Impossible Games på Bislett stadion i Oslo tirsdag.

Pappfigurer blir publikum på Bislett under Impossible Games

Når friidrettsarrangementet Impossible Games arrangeres på Bislett stadion 11. juni, blir det med 200 pappfigurer på tribunen.

Publisert

Inspirasjonen er hentet fra den tyske fotballklubben Borussia Mönchengladbach som fylte tribunen med 13.000 pappfigurer i oppgjøret mot Leverkusen 23. mai.

— Vi er det første store arrangementet, ved siden av tysk fotball, etter koronaen, så vår ambisjon er å sette standarden for hvordan en koronastadion kan se ut. Da er det mange elementer som må med, sier Bislett-general Steinar Hoen til Aftenposten.

Publikum kan se seg selv i papp på tv

— Selv om vi ikke kan ha publikum, ønsker vi at de skal være til stede på en eller annen måte. Derfor har vi bestemt at 200 personer kan sende inn bilde til oss, så printer vi det på pappfigurer og setter de på tribunen, sier Marte Hortemo, kommunikasjonsrådgiver i Fortum.

— Da får man sett seg selv på TV-skjermen likevel, sier Hortemo til avisen.

Lørdag ettermiddag hadde det kommet inn 20 bestillinger. Figurene skal etterligne ekte personer.

På arrangementet skal blant annet Ingebrigtsen-brødrene, Karoline Bjerkeli Grøvdal, Karsten Warholm, Amalie Iuel og langrennsløper Therese Johaug delta.

Powered by Labrador CMS