Den 74 år gamle kvinnen er rammet av Alzheimer og ble savnet fra Torshov ved 14-tiden fredag. Ni timer senere ble hun funnet ved Carl Berner. Foto: Christian Boger
Den 74 år gamle kvinnen er rammet av Alzheimer og ble savnet fra Torshov ved 14-tiden fredag. Ni timer senere ble hun funnet ved Carl Berner. Foto: Christian Boger

Nevø roser politiet etter at savnet kvinne (74) ble funnet i god behold ved Carl Berner

� En spesiell takk til politiet for innsatsen. Bussjåfører var godt orientert, de visste navnet på savnede og hadde fått bilde, sier den 74 år gamle kvinnens nevø, Jon Toftland.

Publisert

Ved 23-tiden fredag kveld kunne politiet opplyse at den 74 år gamle kvinnen som var meldt savnet fra Torshov tidligere på dagen var funnet i god behold.

— Vi er Jehovas Vitner og mobiliserte flere menigheter i letingen etter min tante, forteller nevø Jon Toftland til VårtOslo.

— Ser på oss selv som familie

Et søttitalls Jehovas vitner fra seks menigheter i Oslo lette, og fant sent fredag kveld kvinnen ved Carl Berner. 74-åringen er rammet av Alzheimer, men i fysisk god form og rask til beins.

— Alle var superglade da vi fant henne. Vi var egentlig forberedt på å lete utover natten, sier Toftland.

— Det er jo ikke alle som er så heldige at det på kort kan mobiliseres så mange folk til å lete. Men vi ser på oss selv som en stor familie, sier 74-åringens nevø.

— Bussjåfører fikk bilde

— Jeg vil veldig gjerne rose politiet for innsatsen. På en hektisk fredag kveld for politiet gikk de likevel aktivt ut. Det ble gjort en fantastisk innsats fra politiet. Tusen takk, Jon Toftland.

Kvinnen ble sist sett av en venninne på Torshov i 14-tiden. Senere ble hun også sett av en annen bekjent på 20-bussen ved Carl Berner.

— Det var rørende å møte flere som allerede var blitt spurt av politiet. Bussjåfører var godt orientert, de visste navnet på min savnede tante og hadde fått bilde fra politiet. Tusen takk også til alle venner fra Jehovas Vitner som var med og lette, sier Jon Toftland.

Powered by Labrador CMS