Superstjernen Post Malone fra Stavernfestivalen i 2018.

Oslo Sommertid på Voldsløkka avlyst. Verdensstjernen Post Malone kommer ikke

2022 skulle bli comeback-året for den store festen på Voldsløkka. Superstjernen Post Malone, fra Texas, var booket inn. Det var også den norske rapperen Unge Ferrari.

Publisert

Tidligere har Oslo Sommertid hatt rekordstore konserter med blant andre Marcus & Martinus og Eminem. I 2020 skulle Taylor Swift og Kendrick Lamar stå på Voldsløkka-scenen, men festivalen ble avlyst på grunn av korona.

I år skulle bli det store comeback-året.

– Vi er så glade

I februar kunne arrangør All Things Live gledesstrålende bekrefte at Post Malone skulle headline årets Oslo Sommertid.

– Vi er så glade for å endelig avsløre at legenden, strømmesensasjonen og fenomenet Post Malone er årets headliner på Oslo Sommertid! Den 24. juni 2022 braker det løs på Voldsløkka i Oslo med et sceneshow uten sidestykke og en settliste stappfull av megahits, skrev arrangøren All Things Live i en pressemelding den gang.

Billettene blir refundert

Nå bekrefter All Things Live at heller ikke årets festival blir noe av. Det går frem av en melding på nettsidene til festivalen.

«Oslo Sommertid 2022 blir dessverre kansellert på grunn av Covid-19-relaterte utfordringer. Alle billettene vil bli automatisk refundert», skriver arrangøren.

Mark Vaughan fra All Things Live bekrefter til VG at festivalen er kansellert, men gir ingen kommentar utover det.

Oslo Sommertid startet som en éndagsfestival, med Atomic Soul/All Things Live og OBOS som arrangører, på Voldsløkka i 2017, og ble gjentatt i 2018. Konsertene trakk 50.000 publikummere hver, med artister som Marcus & Martinus (2017) og Eminem (2018) som headlinere.

Powered by Labrador CMS