Biler og busser i kø etter ulykken ved Alexander Kiellands plass idet nødetatene jobbet på stedet onsdag ettermiddag.

Trafikk-kaos da syklist ble alvorlig skadet i ulykke ved Alexander Kiellands plass: – Har kommet under en lastebil

Det oppsto kaotiske tilstander for biler og busser i kø etter en alvorlig ulykke ved Alexander Kiellands plass onsdag ettermiddag. En syklist er sendt til sykehus alvorlig skadet etter å ha havnet under en lastebil.

Publisert

Oslo-politiets operasjonssentral meldte like etter klokken 16.30 at nødetatene var på Alexander Kiellands Plass etter en ulykke mellom et kjøretøy og en syklist.

– Politiet jobber med trafikkdirigering og etterforsker hva som har skjedd. Helsevesenet ivaretar en skadet person, opplyste politiet like etter. 

– Det kommer til å bli trafikale utfordringer i området en stund fremover. Bilister oppfordres til å finne alternative ruter, var beskjeden etter kort tid.

Trafikkdirigering og påvirkede busslinjer

Like etter klokken 17.00 ble det fortsatt jobbet med trafikkdirigering og etterforskning på stedet, og ulykkesgruppa til Statens Vegvesen var på vei.

Trafikkdirigering i politiets regi mens helsepersonell arbeider på stedet.

Ruteravviksoversikt viste at flere avganger på linjene 21, 34 og 54 var forsinket grunnet ulykken som skapte kø. Dette var fortsatt status to timer etter at politiet først meldte om ulykken.

Kollektivselskapet oppfordret reisende til å beregne ekstra tid for reisen.

Ruter måtte melde om forsinkelser på tre busslinjer som går forbi ulykkesstedet.

– Alvorlig skadet

– En person på sykkel har kommet under en lastebil og har i den forbindelse blitt alvorlig skadet. Personen er kjørt til Ullevål sykehus, kunne innsatsleder Kristoffer Bang i Oslo politidistrikt fortelle til VårtOslo på stedet. 

Alle nødetater på stedet onsdag ettermiddag.

– Det er ingen andre involverte. De tar nå avhør, rydder på stedet og prøver å danne et bilde av hva som har skjedd, utdypet innsatslederen.

Politiets krimleder kom onsdag kveld med en oppdatering vedrørende ulykken, som du kan lese om her:

Powered by Labrador CMS